Szűrő regeneráló gépek DPF / FAP/ KAT

DPF KÉPZÉS

Az OTOMATIC cég nem csupán Európa egyik vezető DPF/FAP/KAT/SCR szűrőtisztító gép gyártója, hanem szakemberek csapata is, akik nem félnek megválaszolni a nehéz kérdéseket. Berendezéseinkről mindent tudunk, mivel alapjaitól magunk építjük őket. Ezen felül a gyártás minden fázisában ellenőrizzük az egyes elemek minőségét. 
A fejlesztésre összpontosítunk. Új megoldásokat tesztelünk, és tökéletesítjük minden termékünket. Ennek köszönhetően bizonyosak vagyunk abban, hogy minden DPF szűrőtisztító gépünk megfelel a vásárlók elvárásainak.

Szívesen megosztjuk másokkal tudásunkat és megszerzett tapasztalatunkat. 
A velünk való találkozás után a DPF tisztító gép hatékony eszközzé fog válni az Ön kezeiben.

Vonzó képzést kínálunk a DPF szűrő regenerációval / tisztítással kapcsolatos vállalkozás beindítása iránt érdeklődő személyek számára. A képzések egyaránt szólnak a szakmában első lépéseiket megtevő személyeknek és az ágazatban hosszabb munkatapasztalattal rendelkező szakembereknek.
Az általunk előkészített gazdag képzési program két részből áll: egy elméleti és egy gyakorlati részből. A tanulás saját gépeink és tesztszűrők felhasználásával történik.

A képzés tartalma:


I. Elméleti rész:


- A DPF szűrő-regenerálási szolgáltatás-nyújtás üzleti szempontjainak megismerése.
- Részletes elméleti tudás a DPF szűrő felépítése és működése terén.
- A személy- és tehergépkocsikban használt DPF szűrők tisztítási szolgáltatásával kapcsolatos    leggyakoribb problémák megoldása
- Ügyfélszolgálat
- Okmánykezelés

II. Gyakorlati rész:

A DPF/FAP/KAT szűrők hibái tipikus és atipikus okainak felismerése, hangsúlyt helyezve az ok-okozati elemzés megtanulására.
A mérések elvégzésével és a szűrő elhasználódása megbecsülésével kapcsolatos tudás megszerzése.
A szűrők előkészítése a regenerációra.
Regeneráció a gyakorlatban – a DPF gép kezelése.

A képzés végén minden résztvevő tanúsítványt kap:
A képzés résztvevőinek lehetősége van megfigyelni a szervizben található felszerelést és az ott érvényesülő eljárásokat, a szűrő átvételétől egészen az ügyfélnek való visszajuttatásáig.

Szerepünk nem korlátozódik csupán a képzés megszervezésére és a gép eladására. A vásárlást követően is bármikor lehet számítani műszaki tanácsadóink segítségére és az értékesítési garanciális szervizre.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram